Åndbare waders adskiller sig fra andre waders, da de er fremstillet med åndbarhed for øje. De er yderst populær, og derfor har vi lavet denne åndbare waders test, hvor vi har fundet frem til de bedste åndbare waders fra forskellige mærker.

Hvis du allerede har været ud og kigge efter er par nye waders, så har du nok opdaget at waders kommer i rigtig mange forskellige typer, varianter og mærker. Det kan derfor godt være en smule forvirrende og svært at finde de helt rette åndbare waders, og derfor har vi lavet denne guide til dig.

Vi har opdelt markedet for åndbare waders i 3 forskellige klasser:

Budgetklassen, mellemklassen og premium klassen.


Bedste åndbare waders i budgetklassen


TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Fladen Maxximus Breathable Stocking Foot Waders Medium
Fladen Maxximus Breathable Stocking Foot Waders   Slidstærke Åndbare waders 3-Lags konstruktion Tapede sømme Vandtæt: 15.000 mm Åndbarhed: 2.000 g/m2/24hrs Brystlomme, 2 D-ringe Elastiskt vadebælte  
Pris fra 899

Fladen Maxximus breathable stocking foot waders

Fladen Maxximus Breathable Stocking Foot Waders er et par højkvalitets waders til lystfiskeri. Disse åndbare waders er designet til at holde dig tør og komfortabel under fisketuren, og er det perfekte valg for seriøse fiskere, som skal ud på de bedste spots.

Disse waders er fremstillet af holdbare og åndbare materialer, som giver dig den ultimative komfort og beskyttelse under alle forhold. Det åndbare materiale er fremragende til de lune dage, hvor det er vigtigt at kroppen kan ånde. De er udstyret med en justerbar talje og skulderremme, der sikrer en god pasform og maksimal bevægelsesfrihed.

Fladen Maxximus Breathable Stocking Foot Waders er også udstyret med en række praktiske funktioner, der gør dem til det perfekte valg til fiskeri. De har f.eks. en stor brystlomme med en vandtæt lynlås, som giver dig mulighed for at opbevare vigtige ting som fiskegrej og mobiltelefon sikkert og tørt under din fisketur.

Disse åndbare waders består af en 3-lags konstruktion, og de er yderst slidstærke. De er med stocking foot, hvilket betyder, at du skal ud og finde et par vadestøvler til dine waders, før du kan komme på fisketur. Der medfølger i øvrigt et elastisk vadebælte, hvilket er yderst praktisk i forhold til at medbringe udstyr som bl.a. fangstnet.

Samlet set er disse waders fra Fladen Maxximus en fremragende investering for enhver seriøs fisker, som ønsker gode åndbare waders til en god pris. De er komfortable, holdbare og udstyret med en række praktiske funktioner, som gør dem yderst velegnet til fisketuren.


GRATIS FRAGT
Vision Atom Waders Large
Vision Atom Waders    Lightweight 3-layer construction Waterproof and breathable F3™ fabric Curved NoSeam™ cut for perfect fit A large front pocket with a water resistant zipper in front Matching colour belt and braces D-rings & accessor
Pris fra 1.649

Vision Atom waders

Vision Atom åndbare waders er en fantastisk løsning til fiskere, som ønsker høj komfort og bevægelsesfrihed i vandet. Disse waders er designet til at være lette og holdbare, og giver dig mulighed for at fiske i timevis uden at føle dig begrænset af tungt udstyr.

Disse waders er lavet af en 3-lags konstruktion med åndbart materiale, hvilket sikrer en optimal åndbarhed og vandtæthed. Det er derfor et fremragende valg til dig som skal bruge et par åndbare waders til de lune måneder.

Vision Atom er fremstillet med 2 lommer, som begge er udstyret med en vandtæt lynlås. Du kan derfor med god ro i maven medbringe dine værdigenstande, når du er ude i vandet. Vision Atom kan desuden justeres omkring taljen og skuldrene, så du kan tilpasse dem perfekt til din krop. 

Der er her tale om et par stocking foot waders, hvilket betyder, at du skal ud og finde et par vadestøvler. Fødderne på Vision Atom er lavet af neopren, så du kan holde varmen omkring fødderne, når du er ude og vadefiske.

Samlet set er Vison Atom åndbare waders en fantastisk investering for enhver fisker, der ønsker at forbedre sin komfort og bevægelsesfrihed i vandet. Disse waders er lette, åndbare, holdbare, praktiske og budgetvenlige. Det er på mange måder et fremragende valg til dig, som gerne vil have et par gode åndbare waders til en god pris.


Bedste åndbare waders i mellemklassen


GRATIS FRAGT
SIMMS Tributary Stockingfoot Basalt LS
SIMMS Tributary Stockingfoot Basalt 2023 modellen af den populære Tributary Stockingfoot waders fra SIMMS. Du finder ikke en bedre waders til samme pris!   Breathable & comfortable waterproof polyester 3-layer upper & 4-layer lower. Reach-through fleece
Pris fra 2.399

Simms Tributary stocking foot basalt

Simms Tributary stocking foot Basalt er et par fremragende åndbare waders, som er designet til at give dig den ultimative komfort og beskyttelse under fiskeri. Disse waders er fremstillet af holdbare og åndbare materialer, som sikrer, at du forbliver tør og komfortabel, selv i de mest udfordrende omgivelser.

Disse waders har en kombination mellem en 3-lags og 4-lags konstruktion med en åndbar membran. Den øvre del er en 3-lags konstruktion, mens den nedre del er en 4-lags konstruktion. Den åndbare membran bidrager til et godt indeklima i dine waders, selvom det skulle gå hen og blive en smule varmt under fisketuren.

Du har gode muligheder for at tilpasse disse waders perfekt til din krop, da de både har en justerbar talje og skulderremme. Dermed kan du få en optimal pasform, så du kan nyde dit fiskeri med stor bevægelsesfrihed i flere timer. Wadersne er fremstillet med stocking foot, så du skal ud og investere i et par lækre vadestøvler, før du kan komme ud og fiske i vandet.

Simms Tributary Stocking Foot Basalt er også udstyret med en række praktiske funktioner, der gør dem til det perfekte valg til fiskeri. De har f.eks. en stor brystlomme med en vandtæt lynlås, som giver dig mulighed for at opbevare vigtige ting som fiskegrej og mobiltelefon sikkert og tørt, mens du koncentrerer dig om dit fiskeri.

Samlet set er Simms Tributary Stocking Foot Basalt en fantastisk investering for enhver fisker, der ønsker det bedste udstyr til sit fiskeri. De er komfortable, holdbare og udstyret med en række praktiske funktioner, der gør dem til det perfekte valg til fiskeri i enhver situation. Du går aldrig forkert i byen, hvis du vælger et par gennemtestet waders fra Simms.


TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1000
A. Jensen Narvi II Åndbare Waders MK
A. Jensen Narvi II Åndbare Waders Narvi II fra A. Jensen er baseret på deres gamle og meget populære Narvi Waders. Alle de gamle features, som fungerede super godt er bibeholdt og så er der blevet tilføjet nogle ekstra features. Narvi II er en waders fra
Pris fra 2.199

A. Jensen Narvi II åndbare waders

A. Jensen Narvi II åndbare waders er en fremragende løsning til dig, som ønsker at fiske i timevis uden at føle dig begrænset af tungt og stift udstyr. Disse waders er både lette og åndbare, og de vil holde dig tør og komfortabel under alle forhold på kysten. Der er her tale om et par stocking foot waders, så du skal ud og finde et par gode vadestøvler, inden du er klar til en tur på kysten.

Disse waders er fremstillet af en kombination af 3-lags og 5-lags åndbart materiale, som sikrer en optimal åndbarhed, vandtæthed og holdbarhed. Derudover er wadersene udstyret med nogle af de bedste vandtætte lynlåse, som gør det nemt at komme ind og ud af dem. De er desuden udstyret med en justerbar talje og skulderremme, hvilket er med til at sikre en helt optimal pasform.

A. Jensen Narvi II åndbare waders har også en række praktiske funktioner, der gør dem til det perfekte valg til fiskeri. De har 2 store og vandtætte brystlommer, som giver dig god mulighed for at opbevare vigtige ting som fiskegrej og mobiltelefon sikkert og tørt.

De er designet med en høj ryg, hvilket betyder, at åbningen sidder højt på kroppen. Du kan derfor på forholdsvist dybt vand med disse waders. De er også udstyret med en vandtæt lynlås gennem midten, hvilket gør det nemt at komme ind og ud af dem.

Det innovative design og den høje kvalitet af A. Jensen Narvi II åndbare waders gør dem til en af de bedste vaders på markedet. En investering i A. Jensen Narvi II åndbare waders vil helt sikkert forbedre din fiskeoplevelse, da både komfort og praktiske funktioner er vægtet højt i denne model.


Bedste åndbare wades i premiumklassen


TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 700
SIMMS G4 Pro Stockingfoot Slate LK
SIMMS G4 Pro Stockingfoot Slate   Vores mest holdbare waders kan bryste sig af at være fremstillet af et nyt, navnebeskyttet stof fra GORE-TEX® der er gennemtestet i mere end 16.000 timers tests i felten. Få det meste ud af din tid på vandet: tag afsted i
Pris fra 6.999

Simms G4 Pro stockingfoot Slate

Simms G4 Pro Stocking Foot Slate er en top-of-the-line waders, som er designet til at give dig den ultimative komfort og beskyttelse under dit fiskeri. Disse waders er fremstillet af holdbare og åndbare materialer, som sikrer, at du forbliver tør og komfortabel, selv i de mest udfordrende omgivelser.

G4 Pro Slate er fremstillet i en kombination mellem 3-lags og 4-lags Gore-Tex, som sikrer fuldstændig vandtæthed og åndbarhed. De kan både tilpasses omkring talje og skuldre, så du kan opnå den absolut bedste pasform og dermed bevægelsesfriheden i vandet. 

Simms G4 Pro Stocking Foot Slate er også udstyret med en række praktiske funktioner. De har f.eks. en stor brystlomme med en vandtæt lynlås, som giver dig mulighed for at opbevare vigtige ting som fiskegrej og værdigenstande sikkert og tørt. På den store forlomme er der et fluepatch med retractorplads, hvilket er yderst praktisk og funktionelt.

Simms G4 Pro Stocking Foot Slate er det perfekte valg til seriøse lystfiskere, som ønsker det absolut bedste udstyr til fiskeri. Disse waders er komfortable, holdbare og udstyret med en række praktiske funktioner, der gør dem til det ideelle valg til fiskeri i enhver situation. 

De har f.eks. indbygget håndvarmer lommer, som er foret med microfleece. Disse lommer er også udstyret med vandtæt lynlås, så du har ekstra meget opbevaring, når du ikke varmer dine hænder. G4 Pro er stocking foot, og du skal derfor finde et par vadestøvler, før du er klar til fisketuren med dine nye waders.

Med deres førsteklasses konstruktion og innovative design vil Simms G4 Pro Stocking Foot Slate helt sikkert forbedre din fiskeoplevelse og give dig den nødvendige beskyttelse og komfort i vandet. Disse waders er gennemtestet af Simms, så du kan være helt sikker på, at der her er tale om nogle fremragende åndbare waders.


GRATIS FRAGT
Patagonia Men's Swiftcurrent Expedition Waders LLL
Patagonia Men's Swiftcurrent Expedition Waders   Bygget til det hardcore miljø, som f.eks. Steelhead fiskeriet i wintertiden, de nye Swiftcurrent Expedition waders er de mest slidstærke og nok også de mest detalje-rige waders i verden! Denne waders er tot
Pris fra 5.999

Patagonia men’s Swiftcurrent Expedition waders

Patagonia Switfcurrent Expedition waders er det ultimative valg til seriøse lystfiskerefiskere, som ønsker maksimal beskyttelse og komfort på kysten. Disse waders er lavet af et 4-lags åndbart stof, som er både let og holdbart. Alt på disse waders er vandtæt, så du skal ikke være bange at du eller dine værdigenstande i lommerne bliver våde på fisketuren.

Disse waders har en moderne pasform, og så kan du både justere på taljen og ved skuldrene. Du har derfor mulighed for at tilpasse pasformen, så de sidder perfekt på dig. Der er her tale om en stocking foot model med neopren sokker, som holder dine fødder varme og tørre i selv de koldeste vandforhold. Disse sokker er også formstøbte, hvilket betyder, at de passer perfekt til dine fødder.

Patagonia Swiftcurrent Expedition har en række praktiske funktioner, som gør dem ideelle til fiskeri. De har f.eks. en stor brystlomme med en vandtæt lynlås, som giver dig mulighed for at opbevare vigtige ting som fiskegrej og mobiltelefon sikkert og tørt. De har også en intern lomme, hvor du kan opbevare værdigenstande, som du ønsker at holde tæt på kroppen. Patagonia har også sørget for håndvarmer-lommer, så du kan varme dine hænder, hvis de bliver kolde under fiskeriet.

Patagonia har designet Swiftcurrent Expedition waders med hensyn til både dig og miljøet. Der er nemlig blevet anvendt 100% genanvendt polyester materiale fra livet og op, og de har stadig bestået H2No Performance Standard for vandtæthed og slidstyrke. Det udsatte område omkring knæene er udstyret med knæpuder, så de kan holde til den hårde slitage på dine fisketure.

Patagonia Swift Current Expedition er det ultimative valg til seriøse lystfiskere, som ønsker det bedste i beskyttelse og komfort på vandet. Med deres førsteklasses konstruktion og innovative design vil disse waders forbedre din fiskeoplevelse markant. Der er uden tvivl tale om et af markedets bedste åndbare waders.


GRATIS FRAGT
Vision Scout 2.0 Waders Large
Vision Scout 2.0 Waders    Latest fabric featuring 37.5® Technology Fully waterproof chest pocket with TiZip Master Seal 6 zipper Removable multifunctional flip pocket Seam optimization secured with our new E-Tape Heavier bottom fabric, lighter upper
Pris fra 4.799

Vision Scout 2.0 waders

Vision Scout 2.0 waders er designet til at give dig maksimal komfort i vandet, uanset om du fisker i en strøm, sø eller flod. Disse waders er lavet af et åndbart og slidstærkt 4-lags materiale, der holder dig tør og komfortabel i alle situationer.

Disse waders har en moderne og ergonomisk pasform, som sikrer fremragende bevægelsesfrihed og en god pasform. De er udstyret med justerbare seler og en justerbar talje, så du kan tilpasse pasformen efter dine behov. Vision Scout 2.0 er en stocking foot model, og de er udstyret med neopren sokker, som holder dine fødder tørre og varme i kolde vandforhold.

Vision Scout 2.0 har også en række praktiske funktioner, som gør dem til det perfekte valg til fiskeri. De har f.eks. en stor brystlomme med en vandtæt lynlås, som giver dig mulighed for at opbevare udstyr og andre ting sikkert og tørt, mens du koncentrerer dig om at fange fisk.

Disse waders indeholder 37.5 Technology Fabric, som tager åndbare waders til helt nye højder. Vision Scout 2.0 har en fremragende evne til at ånde, og de er derfor ultra komfortable selv på de helt lune dage. Vision er virkelig lykkes med deres specielle 3-lags konstruktion og deres knivskarpe design.

Scout 2.0 vil give dig en behagelig og sikker fiskeoplevelse uanset omgivelserne. Med deres førsteklasses konstruktion og innovative design vil Vision Scout 2.0 helt sikkert ikke skuffe dig. Der er ingen tvivl om at disse åndbare waders er et af de bedste par åndbare waders


Hvad er åndbare waders?

Spørgsmålet giver lidt sig selv, men for en god ordens skyld, så er der tale om waders som har en god åndbarhed. Derfor adskiller åndbare waders sig fra både neopren waders og PVC waders, da disse typer ikke besidder samme evne til at ånde.

Åndbare waders består af en membran og et yderstof. Yderstoffet bliver limet på membranen, og tilsammen så bliver det til et par åndbare og vandtætte waders. Det er i høj grad membranen som har betydning for hvad et par åndbare waders koster.

De bedste åndbare waders bliver typisk med en Gore-Tex membran. Gore-Tex er noget af det bedste indenfor membraner til åndbare waders, og du vil opleve minimal kondens inde i dine waders, hvis de er fremstillet med en Gore-Tex membran.

Åndbare waders i en lavere prisklasse vil typisk være af Nylon (polyamid), og det er nok det mest brugte materiale til at lave vandtæt outdoor tøj. Derfor bliver nylon også brugt til at lave åndbare waders, da materialet udover at være vandtæt også er åndbart.

Åndbare waders er generelt et virkelig populært valg, når lystfiskere skal ud og købe waders. De åndbare waders kan også anvendes hele året, men der skal godt med tøj på indenunder, når det er koldt udenfor. Åndbare waders har nemlig ikke samme isolering som f.eks neopren waders.

Hvordan adskiller åndbare waders sig fra andre waders?

Åndbare waders adskiller sig fra de andre typer waders, som er neopren waders og PVC waders, da åndbare waders kan ånde. Det kan de andre typer af waders ikke i samme grad, og du vil derfor opleve mere kondens på indersiden af dine neopren waders og dine PVC waders, da de ikke har samme evne til at ånde.

De adskiller sig også fra resten af waders familien, da de også har et noget andet design. Materialer er selvfølgelig forskellige på de tre forskellige typer, men åndbare waders kommer også ofte med en del lommer, hvilket gør, at du har ekstra meget opbevaringsplads til ekstra grej og værdigenstande.

Det er der en god grund til, da du ofte vil bruge dine åndbare waders i de varme måneder, hvor vejret ikke indbyder til, at du f.eks. skal have en vadejakke på. Det er det ganske enkelt for varmt til, og du har derfor brug for nogle lommer i dine waders.

Åndbare waders adskiller sig også fra andre waders, da de oftest ikke kommer med vedhæftet støvler. Det skal dog siges, at nogle åndbare waders modeller har vedhæftet støvler, ligesom at både neopren og PVC waders også godt kan findes uden de integrerede støvler.

Det betyder derfor, at hvis du skal have et par åndbare waders, så skal du højst sandsynligt også ud og kigge efter nogle vadestøvler, men det snakker vi mere om længere nede i dette indlæg. Vi har selvfølgelig også sørget for at finde de bedste åndbare waders med vedhæftet støvler til dig her på listen.

Hvilke åndbare waders skal du vælge?

Det er bestemt ikke verdens nemmeste opgave at finde de helt rigtige åndbare waders, da du har rigtig mange at vælge mellem. De kommer i mange forskellige prisklasser, materialer, designs, features, mærker osv. 

Der er rigtig mange forskellige ting du kan kigge efter, inden du tager en beslutning, og derfor har vi udvalgt de ting, som vi mener er relevante at overveje. De 6 forskellige ting kan du finde herunder, hvor vi kort vil tage dig gennem hvert punkt.

Materiale

Materiale er noget af det vigtigste at have for øje, så du ender med et par waders, som lever op til dine forventninger. Åndbare waders bliver lavet i forskellige materialer og antallet af lag varierer også. Fælles for materialerne er, at det har en god åndbarhed.

Materialevalget har bl.a. betydning for:

Komfort

Både størrelsen og valget af materiale har betydning for komforten i dine kommende waders. Det skal selvfølgelig være rart at gå i dine waders, så du kan bruge mange timer på dit fiskeri uden at skulle tænke på, at dine waders sidder dårligt.

Åndbarhed

Membranen på de åndbare waders har stor betydning for komforten, da det er membranen som sørger for, at du kan ånde i dine waders. Desto bedre åndbarhed, desto mindre kondens vil der blive dannet inde i dine waders. 

Holdbarhed

Holdbarheden på dine waders afhænger meget af materialet, da nogle materialer er mere holdbare end andre. Hvis du ønsker maksimal holdbarhed, så kan du med fordel finde et par waders med flere lag.

Pris

Materialet har en rigtig stor betydning for prisen på åndbare waders, da gode materialer bare koster flere penge. Du kan derfor som udgangspunkt gå ud fra, at et par waders i premiumklassen er fremstillet af yderst gode og åndbare materialer.

Med eller uden vedhæftet støvler

Det er yderst relevant at du overvejer om du ønsker integreret støvler på dine åndbare waders, da du både kan få dem med og uden. Hvis modellen er uden vadestøvler, så vil den enten hedde stocking foot eller også kan du se det på billedet. En direkte oversættelse er ‘’strømpefod’, og de er ikke beregnet til at vade rundt i.

Åndbare waders i den dyre prisklasse er oftest uden vedhæftet vadestøvler, mens du oftest vil finde denne sammensætning på åndbare waders i budgetklassen. Fordelen ved at vælge et par waders med vedhæftet støvler, er at du ikke skal købe et par vadestøvler.

Men der er ikke nogen tvivl om, at det er mere komfortabel at vade i et par vadestøvler, end det er at vade i et par vedhæftet støvler. Hvis du står og skal vælge mellem de to ting, så anbefaler vi at du vælger et par vadestøvler med stocking foot, og så finder du et par vadestøvler til dine waders.

Features/praktiske løsninger

Features og praktisk løsninger er f.eks. lommer, lynlåse og lukninger. Mængden af praktiske løsninger varierer meget fra model til model, men du kan forvente, at desto mere du betaler for dine åndbare waders, desto flere praktiske løsninger får du også.

Lommer er en yderst relevant faktor for lystfiskere der vader langs stranden, og du kan derfor med fordel overveje, hvor meget opbevaringsplads du har brug for. I disse lommer kan du både opbevare ekstra grej, lidt snacks, dine bilnøgler, din mobil osv. Du kan derfor med fordel overveje, om du har behov for mange features/praktiske løsninger.

Budget

Budgettet er altid værd at overveje, fordi ting kommer i forskellige prisklasser. Åndbare waders kommer også i rigtig mange forskellige prisklasser, og du kan derfor med fordel overveje, hvad du gerne vil betale for dine kommende waders. Det vil gøre søgningen på de ideelle waders noget nemmere.

Mærke

Åndbare waders kommer i rigtig mange forskellige mærker, og du kan derfor med fordel overveje, hvilket mærke dine komme waders skal have. Mange lystfiskere har et yndlingsmærke, som de altid vender tilbage til, fordi de før har haft en god oplevelse med det mærke.

De mange forskellige brands slår sig ned på nogle forskellige ting. Simms er fiskernes Ferrari. Det koster mange penge, da de bruger de absolut bedste materialer til fremstilling af deres produkter.

Kinetic på den anden side er meget mere budgetvenlige, og de forsøger i højere grad fremstille produkter, hvor alle kan være med. Du kan derfor med fordel overveje om du har nogle præferencer i forhold til mærket på dine kommende åndbare waders.

Størrelse

Det er en selvfølge, at du skal have et par waders i den rette størrelse. Brug derfor lige et par ekstra minutter på at finde den helt rigtige størrelse vha. de forskellige størrelsesguides, som du kan finde, når du skal vælge størrelsen på dine waders.

Størrelsen har både betydning for komforten og slitagen på dine waders. Hvis dine waders er for små, så vil du slide ekstra meget på dem, da du belaster materialet ekstra. Dine waders skal hellere være en smule for store, end de skal være en smule for små.

Find vadestøvler til dine åndbare waders

Hvis du vælger et par åndbare waders med stocking foot, så skal du ud og finde de helt perfekte vadestøvler til dine helt nye waders. Det betyder nemlig, at dine waders er uden vedhæftet støvler, og de skal derfor købes separat.

Du kan også finde et waders sæt, som typisk består af et par waders og et par vadestøvler. Det er dog forskellige hvad disse sæt indeholder, og de kan også indeholde en vadejakke. Sæt som disse kan erhverves helt ned til omkring 1200 kr på tilbud, og det gør processen en anelse nemmere.

Vadestøvler kommer selvfølgelig også i rigtig mange forskellige varianter og mærker, og det kan derfor også være svært at finde de helt rette vadestøvler. Det vil vi hjertens gerne hjælpe dig med, og derfor har vi lavet en guide til køb af vadestøvler, som du kan finde herunder.

  • Vadestøvler test – Find de bedste vadestøvler

Åndbare waders vs Neopren waders

Åndbare waders kan noget som neopren waders ikke kan og omvendt. Hvis du ønsker at fiske hele året rundt, så er det en rigtig god investering at have begge typer. Åndbare waders egner sig i høj grad til de varmere dage, hvor du har brug for at varmen kan komme ud af dine waders igen.

Neopren waders er specielt gode til de kolde måneder, og da neopren ikke har en god åndbarhed, så egner de sig ikke særlig godt til de varme dage. Neoprene holder ekstra godt på varmen, og du vil derfor opleve, at du bliver ultra svedig på de områder, som dine waders dækker.

Du kan godt fiske om vinteren i dine åndbare waders, men du vil opleve, at det bliver forholdsvist hurtigt koldt, da de ikke er godt isoleret. Du bør derfor have rigtig godt med tøj på indenunder, hvor du med fordel kan påføre dig noget solidt uldundertøj.

Konklusionen er derfor, at den ene type ikke er bedre end den anden, da de hver især har deres fordele. Så hvis du ønske at fiske hele året rundt, og har du mulighed for at købe et par af hver, så er det vores klare anbefaling.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke åndbare waders er de bedste?

I denne test af åndbare waders har vi taget et kig på markedet for åndbare waders. De kommer i mange forskellige prisklasser, og derfor har vi fundet frem til de bedste åndbare waders i tre forskellige prisklasser:

Bedste åndbare waders i budgetklassen: Vision Atom waders

Bedste åndbare waders i mellemklassen: A. Jensen Narvi II åndbare waders

Bedste åndbare waders i premiumklassen: Simms G4 Pro stockingfoot Slate

Hvad koster åndbare waders?

Åndbare waders koster generelt mere end både neopren waders og PVC waders. Du kan finde åndbare waders i mange forskellige prisklasser, og de kan koste alt mellem 1.000-10.000 kr. Derfor har vi i denne åndbare waders test inddelt de åndbare waders i tre forskellige prisklasser.

Kan du fiske i åndbare waders om vinteren?

Du kan fiske i dine åndbare waders hele året rundt også om vinteren. De er dog ikke særlig god isoleret, og du bør derfor have ekstra godt med tøj på inde i dine waders. Hvis du søger et par waders til fiskeri i de kolde måneder, så kan et par neopren waders være et rigtig godt valg. Vi har lavet en neopren waders test, hvor du kan finde et par varme waders til de kolde måneder.

Andre indlæg der kunne være interessante

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her