Hvis du har waders uden fast støvle, så skal du have fundet de bedste vadestøvler. Derfor har vi her på fiskeuniverset lavet en vadestøvler test, hvor vi tager et kig på markedet for vadestøvler. I denne vadestøvle test finder du vores bud på de bedste vadestøvler i følgende klasser: Budgetklassen, Mellemklassen og Premiumklassen.

Budgettet til udstyr varierer meget fra lystfisker til lystfisker, og da vi mener det er vigtigt, at der er noget for alle med lysten til lystfiskeri, så har vi fundet vadestøvler i forskellige klasser. Du kan derfor både finde billige vadestøvler og nogle noget mere omkostningstunge vadestøvler i vores test.

Under listen over de bedste vadestøvler kan du både blive klogere på vadestøvler generelt, ligesom du også kan se vores guide til køb af de helt perfekte vadestøvler til dit behov. Du skal bl.a. tage stilling til om du skal have en model med filtsål eller gummisål, og det hjælper vi dig også med, da vi har samlet fordele og ulemper ved de to forskellige såler.

Bedste vadestøvler i budgetklassen


TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Fladen Maxximus Wading Boots Felt 42/43
Fladen Maxximus Wading Boots Felt   Moderne vadestøvle i grå/sorte farver. Støvlen er god og solid med forstærkninger på slid områder. Støvlen har filtsål, som hjælpe med at stå fast på overfalden af sten.
Pris fra 499

Fladen Maxximus Wading Boots Filtsål

Moderne og minimalistisk vadestøvle

Vadestøvlen er ikke fyldt med små detaljer og mønstre. Her får du et par moderne og minimalistiske vadestøvler som er i en yderst neutral farve. Støvlerne er primært grå, og så er de udsmykket med lidt hvid og sort. De går derfor yderst godt sammen med rigtig mange forskellige waders.

Fladen har sørget for at forstærke dette budgetvenlige par på specifikke slid områder, hvilket betyder, at støvlerne har bedre forudsætninger for en lang levetid. Støvlerne er stabile og stærke, og så er denne model yderst velegnet til at blive brugt på glatte sten.

Vadestøvlerne er udstyret med filtsål

Fladen Maxximus vadestøvler kommer med en filtsål, og støvlerne skrider derfor ikke på glatte sten. Støvlerne egner sig derfor ultra godt til vadefiskeri på ujævnt og glat underlag.

Hvis du er pjattet med vadefiskeri men du vil ikke bruge en formue på et par gode vadestøvler, så bør du helt sikkert overveje om disse budgetvenlige vadestøvler fra Fladen er noget for dig.


TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 440
Scierra Kenai Vadestøvle Grå - Gummi 42/43
Scierra Kenai Vadestøvle Grå - Gummi Solid vadestøvle med en god Anti-Slip sål i gummi. Der er dræn huller, så vandet hurtigere kan forlade støvlen når du træder op af vandet. Støvlen har en god blød konstruktion så det er mere komfortabelt at gå længere
Pris fra 499

Scierra Kenai vadestøvler Gummi/Filt

Komfortabel og blød støvle for maksimal komfort

Scierra skuffer ikke med deres Kenai vadestøvler. Her får du virkelig et par gode vadestøvler til en ultra skarp pris. Vadestøvlerne er både moderne og udstyret med nogle lækre features, som gør at oplevelsen med støvlerne fremragende.

Støvlerne er udstyret med drænhuller, så vandet hurtigt forlader støvlerne efter du er trådt op af vandet. Støvlerne vil derfor ikke være tunge at rende rundt med, når du skal gå tilbage til bilen eller længere op af kysten.

Gummisålen indbyder til mange timers fiskeri

Vadestøvlerne er både bløde og komfortable, og så er de samtidig fremstillet med en gummisål, hvilket også har sine fordele. Du kan nemlig fiske i rigtig mange timer i disse vadestøvler, da de er yderst komfortable og gode til de længere gåture i forskellige terræn.

Gummisålen er en Anti-Slip sål, og du skal derfor heller ikke være bange for at rende og falde på kysten. Denne vadestøvle er også helt ideel til at blive brugt i forbindelse med fiskeri i å, da det står godt fast på de meste underlag.

Hvis du er på udkig efter et par budgetvenlige vadestøvler med gummisål, så bør du helt sikkert overveje om disse Scierra Kenai vadestøvler er dine næste vadestøvler. Støvlerne er både praktiske, flotte og komfortable, så du bør helt sikkert give dem en chance

Find Scierra Kenai vadestøvler med filt her.


Bedste vadestøvler i mellemklassen


TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 600
SIMMS Freestone Boot Felt Gunmetal 9 - 42
SIMMS Freestone Boot Felt Gunmetal   Denne gennemtestede vadestøvle vil give dig støtte og greb, når du navigerer i vandet på kysten, ved åen og i elven. Ligeledes vil de give dig komfort på selv lange vandreture. Vandtæt syntetisk læder og slidgummi på
Pris fra 1.299

Simms Freestone vadestøvler Gummi/Filt

En støvle der på alle måder er pengene værd

Simms er yderst anerkendt mærke indenfor fiskeri, og de er kendt for at lave fremragende produkter. Deres Freestone vadestøvler er ikke nogen undtagelse, og her får du virkelig et par gode vadestøvler, som er alle pengene værd.

Støvlen er designet til at give dig maksimal støtte og greb, så de beskytter dig godt, når du render rundt på forskellige overflader. Vadestøvlerne er lavet i vandtæt syntetisk læder, og så er de udstyret med slidgummi på oversiden, hviliket giver dem en fremragende holdbarhed.

Vadestøvlerne er med delvis neopren foring, og de holder derfor også forholdsvist godt på varmen, selvom de oftest vil være under vandets overflade. Sålen er fremstillet til at være yderst komfortabel, og den er derfor udstyret med en EVA mellemsål, hvilket bidrager positivt til en bedre stødabsorbering.

Freestone vadestøvlerne fra Simms ligger lige under premiumklassen, og det er uden tvivl et af de bedste vadestøvler i mellemklassen. Støvlerne er slidstærke, komfortable, gennemtestet og så ser de bare knald godt ud.

Freestone modellen fås både med filtsål og gummisål

Den model du finder på billede er med filtsål, men selv samme model fås også med gummisål. Freestone modellem med gummisål kan du tilgå gennem linket herunder.

Find Simms Freestone med gummisål her.


TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 800
Scierra X-Force Wading Shoe Gummisål m/Nitter Grey/Black 42
Scierra X-Force Wading Shoe Gummisål m/Nitter Grey/Black   Let, stabil og komfortabel vadesko med gummisål i super god kvalitet fra Scierra. Mellemsålen er lavet af EVA, mens den yderste del af sålen er af gummi og afsluttet med små metalnitter. Vadeskoen
Pris fra 1.199

Scierra X-Force vadestøvler Gummi/Filt

Forstærket og komfortable vadestøvler fra Scierra

X-Force fra Scierra er intet mindre end fremragende, og her er der støvlens forskellige elementer gennemtænkt. Disse vadestøvler må siges at være storebror til de budgetvenlig vadestøvler Kenai, som også kommer fra Scierra. X-Force er stærkere og fremstillet med bedre komponenter end lillebror.

Scierra X-Force vadestøvler er en lette og stabile, og så støtter det dine fødder og underben på fantastisk vis. Støvlernes højde yder god støtte, hvis du skulle være så uheldig at foden skulle smutte på en glat overflade. 

Vadestøvlerne er fremstillet med en EVA mellemsål, hvilket giver vadestøvlerne en fremragende stødabsorbering. X-Force er forstærket ved hæl og tå, hvilket er nogle ømme punkter på et par vadestøvler. Holdbarheden er derfor ultra god, og du kan forvente at dine X-Force vadestøvler holder i lang tid.

Omkring anklen har Scierra sørger for at polstret med skum, hvilket både er yderst behagelig, men det yder samtidig også en ekstra god støtte. Denne model er med en gummisål, hvor der er blevet påført nitter for ekstra god kontakt med glatte overflader.

Vadestøvlerne er efter vores mening yderst fltote og minimalistiske, og de vil derfor gå yderst godt sammen med rigtig mange forskellige waders. Hvis du søger et par bundsolide vadestøvler til en god pris, så bør du helt sikker overveje X-Force.

Scierra X-Force fås både med gummisål og med filtsål

X-Force vadestøvler fås også med filtsål, hvilket nogle foretrækker frem for en gummisål. Du finder Scierra X-Force med filtsål i linket herunder.

Find Scierra X-Force vadestøvler med filtsål her.


Bedste vadestøvler i premiumklassen


TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 300
SIMMS G4 Pro Boot Vibram Carbon - Gummisål. 9 - 42
SIMMS G4 Pro Boot Vibram Carbon - Gummisål   G4 Pro vadestøvlen fra Simms er designet fra bunden af til at være den højst præsterende vadestøvle nogensinde lavet. Med den perfekte kombination af holdbarhed og smidighed vil G4 pro vil give dig sæson efter
Pris fra 2.299

Simms G4 Pro vadestøvler Gummi/Filt

Topmodellen fra Simms vil ikke skuffe dig!

Simms vil generelt ikke skuffe dig på nogen måder. Mærket er kendt for deres yderst høje kvalitet, og deres G4 Pro vadestøvler er ikke nogen undtagelse. Støvlerne er gennemtestet ned til den mindste detalje, og det er derfor et af de bedste par vadestøvler der findes på nuværende tidspunkt.

I fremstillingen af G4 Pro har Simms haft fokus på holdbarhed og smidighed. Det kan bl.a. ses på deres valg af overdække på støvlen. Det er nemlig af TPU, hvilket er for at øge holdbarheden yderligere, så du kan bruge dine vadestøvler i rigtig lang tid.

Tåkapslen støvlerne er ligeledes formstøbt, hvilket er for at beskytte dine fødder med de mange hårde overflader, som du vil ramme med dine tæer. Snørrespænderne på støvlerne er lavprofil, så risikoen for at de sidder fast er mindre.

G4 Pro kommer både med gummi- og filtsål

Det er meget forskelligt hvilken sål der foretrækkes, og derfor kommer G4 Pro vadestøvler både med gummi- og filtsål. Du kan derfor vælge den sål, som passer bedst til dit fiskeri. Du kan nemt påføre cleats vha. de rustfrie skruehuller, så du får ekstra godt greb i underlaget.

Fælles for begge varianter er, at de er giver en utrolig ankel- og fodstøtte, hvilket er virkelig rart, når du skal ud og gå på ujævnt underlag. Simms har designet og fremstillet disse vadestøvler til dig, som ikke går på kompromis med dine vadestøvler. G4 Pro er uden tvivl noget af det bedste, som du kan få fingrene i.

Find Simms G4 Pro med filtsål her.


GRATIS FRAGT
Patagonia Foot Tractor Wading Boots - Sticky Rubber. Str. 43
Patagonia Foot Tractor Wading Boots - Sticky Rubber   Verdens bedste vadestøvle, det var målet. Hvordan når man så dette mål? Først skal alle krav, ideer og teknologier findes. Da det var på plads, blev Danner Boots kontaktet, de er verdens kendt for dere
Pris fra 3.499

Patagonia Foot Tractor vadestøvler Gummi/Filt

Ægte håndarbejde fra USA

Amerikanske Patagonia er uden tvivl et premium brand, og de er kendt for deres fremragende produkter indenfor alle kategorier. Patagonia har også lavet vadestøvler og deres Foot Tractor er både flotte af udseende, yderst holdbare og komfortable.

Disse vadestøvler er designet og fremstillet med henblik på at være de allerbedste vadestøvler på markedet. Vadestøvlerne er fremstillet med vandtæt fuldkornet læder med en PFC-fri garvningsproces. Processen bidrager til at støvlerne er ekstra modstandsdygtige mod saltvandets nedbrydning af støvlen.

Patagonia går ikke på kompromis med deres vadestøvler, da de bliver håndlavet i Portland i USA. Du kan derfor med god ro i maven være helt sikker på, at du køber nogle støvler af ultra høj kvalitet. 

Filt- og gummi variant

Patagonia Fott Tractor kommer både med gummi- og filtsål, og der er derfor helt sikkert en variant til dig. Går du ofte på glatte sten, så bør du helt sikkert vælge filtsålen. Går du ofte langt og på meget forskelligt underlag som f.eks. mudret stier eller skrænter, så bør du istedet vælge gummisålen.

Gummisålen er ‘’Sticky’’, da den er lavet af Vibram Indrogrip. De tager derfor ekstra godt fast i underlaget, hvilket mindsker risikoen for at du glider og falder på din fisketur. Gummisålen har derfor også et godt grip, når den kommer i kontakt med sten.

Find vadestøvlerne med filtsål her.

Vadestøvlerne til dig der ikke går på kompromis!

Disse vadestøvler fra Patagonia er lavet til at kunne klare det hele. De er både fleksible, holdbare og udstyret med en god pasform. Støvlerne har 1000-denier nylonpaneler, hvilket bidrager til en ekstra høj slidstyrke. Støvlernes snøresystem går på tværs af forfoden og hastigheds snøring gennem anklen.

Vi kunne blive ved med at skrive om disse fremragende støvler fra Patagonia, men vi vil stoppe os selv og lade støvlerne tale for sig selv. Foot Tractor fra amerikanske Patagonia er uden tvivl helt i toppen over de bedste vadestøvler på markedet.


Hvad er vadestøvler?

Vadestøvler er støvler til dine waders uden fast støvle. Det er støvler som er designet og fremstillet til at bruges i forbindelse med vadefiskeri. En vadestøvler er en robust støvle, som kan holde til sammenstød med både vand og sten.

Vadestøvler er udstyret med en sål af enten filt eller gummi, da det er materialer, som er med til at skabe en godt kontakt med underlaget som oftest vil være glatte sten. Støvlerne er oftest udstyret med snørebånd, så du har mulighed for at få støvlerne til at sætte stramt til dine fødder.

Vadestøvler er altså udstyr til dine waders uden fast støvle, og de vil uden tvivl blive en af dine bedste venner. Hvis du først har prøvet at vadefiske med vadestøvler på, så er der en god risiko for at du aldrig går tilbage til vedhæftet støver igen.

Derfor skal du købe vadestøvler

Hvis du enten har planer om at købe eller du måske allerede ejer et par ‘stocking foot’ waders, så har du brug for et par vadestøvler. Uden vadestøvlerne kan du ikke bruge dine waders uden fast støvle, men det er ikke den eneste grund til at du skal købe vadestøvler.

Vadestøvler bidrager til dit fiskeri på rigtig mange forskellige områder. Først og fremmest, så bidrager støvlerne til maksimal komfort, og der er ikke nogen tvivl om, at et par vadestøvler er bedre end faste støvler. Det er i hvert fald vores holdning til det.

De vedhæftede støvler har du ikke mulighed for at justere og tilpasse perfekt til dit behov, ligesom du heller ikke kan udskifte dem, hvis de går i stykker. Altså det kan du princippet godt, men det ikke nogen nem reparationsproces. Vadestøvler derimod kan du udskifte efter behov, da de i princippet ikke har noget med dine waders at gøre.

Vadestøvler kan du justere og tilpasse, så de passer helt perfekt til dine fødder. Støvlerne kommer nemlig i rigtig mange forskellige modeller og varianter, og de kan næsten alle sammen tilpasses vha. snørebånd. Vadestøvler er mere komfortable, og det kan i sidste ende betyde, at dine fødder kan holde til at fiske 1 time eller 2 mere.

Du bevæger dig også noget nemmere rundt i vadestøvler end i faste støvler, da støvlerne og dine waders fungerer uafhængigt af hinanden. Vadestøvler er fremstillet og designet til vadefiskeri, og vi anbefaler ikke at du benytter traditionelle støvler til formålet. De er hverken robuste nok, ligesom de højst sandsynligt heller ikke kan holde til at være under vand i længere tid.

Hvilke vadestøvler skal jeg vælge?

Udvalget af vadestøvler er rigtig stort, og vi forstå godt, hvis du synes, at det er en anelse svært at finde de rette vadestøvler. De kommer nemlig i mange forskellige mærker, materialer, prisklasser osv., og det er derfor ikke nemt at spore sig ind på de helt perfekte vadestøvler.

Derfor har vi lavet denne guide til køb af de helt perfekte vadestøvler, hvor vi vil hjælpe dig med at spore dig ind på de helt rigtige vadestøvler til dit behov. Du kan med fordel overveje de fem nedenstående punkter, inden du køber dine næste vadestøvler. De vil hjælpe med at afdække dit behov og gøre din beslutning nemmere.

Størrelse

Det er nærmest en selvfølge, men du skal selvfølgelig finde et par vadestøvler i den rette størrelse. Hvis støvlerne er enten for store eller for små, så går det gevaldigt ud over komforten, og det skulle gerne være komfortabelt at have vadestøvler på.

Størrelserne på vadestøvler er dejligt nemme at forstå, da de følger de normale skostørrelser. Hvis du normalt ligger lige mellem to størrelser, så anbefaler vi, at du tager den store størrelse. Vadestøvlerne skal selvfølgelig ikke være alt for store, men 1 cm eller 2 for stort er ikke noget problem.

Er dine vadestøvler tilgengæld 1 cm eller 2 for små, så er det på ingen måder rart at komme ned i støvlerne. Det er hverken rart eller sundt for dine fødder, så tag den store størrelse. 

Materiale

Valget af materiale variere fra vadestøvle til vadestøvle, og nogle vadestøvler er lavet af rigtig mange forskellige materialer. Vadestøvler i den højere prisklasse er som regel fremstillet i nogle mere slidstærke materialer, end vadestøvler i budgetklassen.

Der hvor du skal være mest opmærksom er på valget af materiale til sålen. Her kan der være tale om enten filt eller gummi, og der er meget stort forskel på de to forskellige såler. Længere nede i dette indlæg finder du afsnittet ‘’Filt- vs gummisål’’, hvor vi går dybere ind i forskellen på de to forskellige såler.

Design

Ligesom med så meget andet, så kommer vadestøvler også i forskellige designs. Nogle modeller er høje, mens andre er knapt så høje. Detaljegraden variere meget, og så er det muligt at få vadestøvler i flere forskellige nuancer. Generelt kommer vadestøvler dog i meget neutrale farver, hvilket der er en god grund til.

Du finder ikke særlig mange vadestøvler i skrigende gul og rød, fordi det kan godt skræmme fisk væk. Neutrale farver som brun, sort, grøn, osv. falder lettere i et med havbunden, og det er derfor, at de fleste vadestøvler kommer i farver som disse.

Mærke 

Vadestøvler kan fås i rigtig mange forskellige mærker, og der er derfor en god chance for, at du kan kan finde vadestøvler i dit foretrukne mærke. Simms og Patagonia er nogle af de dyre mærker, mens f.eks. Kinetic og Pool 12 er mere budgetvenlige mærker.

Prisklasse

Som vi også har været inde på længere oppe i dette indlæg om de bedste vadestøvler, så kommer vadestøvler i flere forskellige prisklasser. Vi har valgt at inddele vadestøvler i 3 forskellige prisklasser: Budgetklassen, Mellemklassen og Premiumklassen. På den måde, så er der noget til alle, da budgettet for vadestøvler er forskelligt fra lystfisker til lystfisker.

Pris og kvalitet hænger oftest sammen, og vadestøvler er da heller ikke nogen undtagelse. Du kan forvente, at desto mere du betaler for dine vadestøvler, desto mere robuste vil de også være. Alle vadestøvler bliver slidt med tiden, men vadestøvler fra Patagonia vil uden tvivl have større chancer for at leve længere end et par fra Kinetic.

Når du har taget et kig på de 5 ovenstående punkter, så er det vores formodning, at du er blevet en smule klogere på, hvilke vadestøvler du skal kigge efter. Det vigtigste er at du finder et par vadestøvler som opfylder dine behov.

Filt- vs gummisål på vadestøvler

Vadestøvler kommer med to forskellige såler, og her er der altså tale om henholdsvis gummisål og filtsål. Det er nemlig ikke helt ligemeget, hvad du vælger. De to typer sål egner sig godt til forskellige formål, og du kan derfor med fordel lige læse med herunder.

Filtsålen er rigtig god, når du vader på glatte sten i vandet. Danmark er nærmest en stor kyststrækning, og der findes derfor rigtig mange fiskepladser i det danske land. Bundforholdene er meget varieret, da du både kan støde på ren sandbund og stenbund.

Filtsålen står rigtig godt fast på de glatte sten under vandet, mens den godt kan være lidt mere træls, når du skal bestige små glatte stigninger på din fiskeplads som f.eks. en lille klint. Her glider filtsålen en anelse nemmere end gummisålen, men der er ikke nogen tvivl om at filtsålen slår gummisålen i vandet og på de glatte sten.

Gummisålen er rigtig god til de længere gåture på skrænter og jævnt underlag, hvilket kan være enormt hensigtsmæssigt, hvis du skal ud til en plads, hvor du skal gå for at komme frem. Gummisålen står ikke lige så godt fast på de glatte sten, som filtsålen gør, men det kan du rent faktisk gøre noget ved.

Du kan nemlig købe det som hedder ‘’spikes til vadestøvler’’, som er små skruer der kan påføres på dine vadestøvler. Hvis du montere spikes på din gummisål, så vil du uden tvivl få et bedre greb på de glatte sten i vandet.

Vores anbefaling til valg af sål

Der er ikke noget rigtig og forkert valg af såler, da de blot egner sig godt til forskellige formål. Filtsålen er uden tvivl den bedste til kystfiskeri, hvor du gerne vil ud og gå i vandet. Sammenlignet med gummisålen har filtsålen nemlig et bedre greb på de glatte sten, hvilket er hensigtsmæssigt med bundforholdene i Danmark.

Gummisålen er at foretrække, hvis du ønsker at fiske i f.eks. å. Den er nemlig bedre til at komme igennem terræn som f.eks. små glatte stigninger og sandskrænter. Hvis du ønsker et bedre grip i de glatte sten med din gummisål, så kan du påføre spikes.

Giv dine vadestøvler et langt liv

Vadefiskeri er hårdt for dine vadestøvler, men hvis du passer på dine støvler, så kan de rent faktisk holde i rigtig lang tid. Støvlerne er designet og fremstillet til vadefiskeri, og med en forholdsvis lille indsats, så kan du rent faktisk forlænge støvlernes levetid markant. Så slipper du både for at bruge ekstra tid og penge på unødvendige mange vadestøvler.

Når du vadefisker langs de danske kyster, så bevæger du dig rundt i saltvand og sand. Saltvand er hård ved rigtig mange ting, og dine vadestøvler er en af de mange ting. De bitte små sandkorn kommer ind alle steder, og de kommer altså også ind i dine vadestøvler.

Nogle vadestøvler er ikke udstyret med snørebånd, men de er derimod fremstillet med det som hedder et Boa system. Systemet erstatter de traditionelle snørebånd, og du strammer dine støvler til fødderne vha. et wiresystem. Her kan sandet specielt virkelig komme ind og irritere, og det kombineret med saltvand gør, at Boa systemet hurtigt går i stykker.

Dine vadestøvler vil uden tvivl helt sikkert komme til at se brugt ud, fordi de kommer i kontakt med mange forskellige og skarpe overflader. Der skal heller ikke meget til, når de først er gået en smule op i sålen, så vil de hurtigt falde fra hinanden, når du vandrer i vandet.

Det som du med fordel kan gøre, for at give dine vadestøvler de bedste forudsætninger for et langt liv, så bør du altid skylle dem med ferskvand og hænge dem til tørre. Når du vasker dine vadestøvler med ferskvand, så skyller du det saltholdige vand af støvlerne.

Efter du har skyllet dine støvler igennem, så skal du hænge dem til tørre. Smid dem ikke ned i kælderen eller ind i bunden af skabet, for så er de våde næste gang du skal tage dem i brug igen, og det har de ikke godt af. Hvis det er muligt at lade dem lufttørre, så er det vores klare anbefaling.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke vadestøvler er de bedste?

I denne vadestøvler test har vi fundet frem til de bedste vadestøvler i en række forskellige prisklasser. Herunder har vi kåret de bedste vadestøvler i de tre forskellige kategorier.

De bedste vadestøvler i budgetklassen er: Scierra Kenai vadestøvler Gummi/Filt

De bedste vadestøvler i mellemklassen er: Simms Freestone vadestøvler Gummi/Filt

De bedste vadestøvler i premiumklassen er: Patagonia Foot Tractor vadestøvler Gummi/Filt

Hvilke vadestøvler skal jeg vælge?

Det afhænger meget af dit behov for et par vadestøvler. Det vigtigste er, at du finder et par vadestøvler i din størrelse indenfor dit budget. Vadestøvler kommer med 2 forskellige typer af sål, og du skal derfor enten have med gummi- eller filtsål. Du kan læse mere om hvordan du vælger de helt rigtige vadestøvler længere oppe i dette indlæg.

Hvordan vedligeholder jeg mine vadestøvler bedst muligt?

Den rette pleje giver dine vadestøvler de bedste betingelser for et langt liv, og det er derfor vigtigt at du passer på dem. Skyl dine støvler med ferskvand og sørg altid for at de er helt tørre før du sætter dem på plads igen. De tager ikke synderligt lang tid, men det kan forlænge dine vadestøvlers liv markant.


Flere vadestøvler:


GRATIS FRAGT
Snowbee Studs - Spikes - Skruer til Vadestøvler
Snowbee Skruer til Vadestøvler   Har du problemer med at stå fast på vadeturer?  En nem løsning kunne være at skrue disse skruer op i vadestøvlen, så du står bedre fast. Der er 40 stk. i en æske.
Pris fra 79
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Snowbee River-Trek Vadestøvler Filtsål Str. 43
Snowbee River-Trek Vadestøvler Filtsål
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Snowbee River-Trek Vadestøvler Filtsål Str. 45
Snowbee River-Trek Vadestøvler Filtsål
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Snowbee River-Trek Vadestøvler Filtsål Str. 47
Snowbee River-Trek Vadestøvler Filtsål
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 800
Pool 12 Vadestøvler Black/Grey Gummisål Str. 40
Pool 12 Vadestøvler Black/Grey Gummisål Vores mest solgte vadestøvle er kommet i en ny model med det moderne sorte og grå design. Støvlerne vejer næsten ingenting, samt har en super komfort for de længere vadeturer. Fåes også med filtsål
Pris fra 399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 800
Pool 12 Vadestøvler Black/Grey Gummisål Str. 42
Pool 12 Vadestøvler Black/Grey Gummisål Vores mest solgte vadestøvle er kommet i en ny model med det moderne sorte og grå design. Støvlerne vejer næsten ingenting, samt har en super komfort for de længere vadeturer. Fåes også med filtsål
Pris fra 399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 800
Pool 12 Vadestøvler Black/Grey Filtsål Str. 44
Pool 12 Vadestøvler Black/Grey Filtsål Vores mest solgte vadestøvle er kommet i en ny model med det moderne sorte og grå design. Støvlerne vejer næsten ingenting, samt har en super komfort for de længere vadeturer. Fåes også med gummisål.
Pris fra 399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 800
Pool 12 Vadestøvler Black/Grey Filtsål Str. 45
Pool 12 Vadestøvler Black/Grey Filtsål Vores mest solgte vadestøvle er kommet i en ny model med det moderne sorte og grå design. Støvlerne vejer næsten ingenting, samt har en super komfort for de længere vadeturer. Fåes også med gummisål.
Pris fra 399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Kinetic GravelGaiter Vadestøvler - Filtsål 38/39
Kinetic GravelGaiter Vadestøvler - Filtsål GravelGaiteren er Kinetic's nyeste bud på en vadestøvle til de danske kyster. Støvlen har et langt skaft med en god polstring, der gør støvlen behagelig at have på, selv når man går på store sten på kysten. Støvl
Pris fra 649
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Kinetic GravelGaiter Vadestøvler - Filtsål 40/41
Kinetic GravelGaiter Vadestøvler - Filtsål GravelGaiteren er Kinetic's nyeste bud på en vadestøvle til de danske kyster. Støvlen har et langt skaft med en god polstring, der gør støvlen behagelig at have på, selv når man går på store sten på kysten. Støvl
Pris fra 649
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Kinetic GravelGaiter Vadestøvler - Filtsål 42/43
Kinetic GravelGaiter Vadestøvler - Filtsål GravelGaiteren er Kinetic's nyeste bud på en vadestøvle til de danske kyster. Støvlen har et langt skaft med en god polstring, der gør støvlen behagelig at have på, selv når man går på store sten på kysten. Støvl
Pris fra 649
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Kinetic GravelGaiter Vadestøvler - Filtsål 44/45
Kinetic GravelGaiter Vadestøvler - Filtsål GravelGaiteren er Kinetic's nyeste bud på en vadestøvle til de danske kyster. Støvlen har et langt skaft med en god polstring, der gør støvlen behagelig at have på, selv når man går på store sten på kysten. Støvl
Pris fra 649
Indlæs flere


Andre indlæg der kunne være interessante

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her